Hvordan sletter jeg en video?
Der kan være gode grunde til at slette en video i Teacherspace. Måske er de ikke relevante længere, måske har man optaget en prøvevideo eller ligende.
Info
- Du kan kun slette dine egne videoer
- Videoer slettes via video.edspace.dk og ikke på Edspace Video mobilapp'en
- Videoen vil automatisk blive fjernet fra din oversigt i mobilapp'en, når du har slettet den på hjemmesiden
Sådan sletter du en video
Metode 1 (Fra liste over videoer)
- Gå ind på app.teacherspace.org
- Klik på 'Videoer' i menuen
- Find videoen du ønsker at slette
- Klik på det tre prikker ud fra videoen i højre side af skærmen
- Klik på 'Slet'
- Tryk på 'OK' for at bekræfte sletning
Metode 2 (på video-siden)
- Gå ind på video.edspace.dk
- Klik på 'Videoer' i menuen
- Find videoen du ønsker at slette
- Klik på videoen
- Klik på det tre prikker øverst i højre hjørne
- Klik på 'Slet'
- Tryk på 'OK' for at bekræfte sletning